Mobil színpad árak, árajánlat kérése

mobil színpad árak
TS3 egyedi színpadelemek #2 – mobil színpad vásárlás

Mobil színpad árak

A mobil színpad árak számos paraméter függvényében alakulnak, erőteljesen befolyásolják az építési körülmények, a magasság, teherbírás és számos egyedi paraméter. Emiatt nem léteznek pontos csomagszerűen meghatározott árak, de mindig igyekszünk a létező legmagasabb ár-érték arányt nyújtani magas csomag-kedvezményekkel, egyedi árakkal nagy méreteknél, díjmentes felméréssel, ajánlatkészítéssel és konzultációval. Mondja el, mi az elképzelése, és javaslunk rá több opciót, amiből utána a pénztárcája alapján tud választani!

A Tomkostage színpadrendszer az elérhető legjobb ár-érték arányú színpadrendszerek egyike. Egy nagyon különleges, átmenő csavaros. elemenként egy színpadlábat igénylő rendszer nagyon masszív korlátrendszerrel és extra stabil, összecsukható lépcsővel. Építési és bontási sebessége is messze átlagon felüli. Nagyon jó minőségű alumíniumötvözetből készült, a járólap speciális Észak-európai erdőkből származó kémiailag kezelt rétegelt lemez. Extrém és szélsőséges időjárási körülmények között tesztelt, bizonyítottan nagyon tartós konstrukció. A Tomkostage színpadokat gyártó Hliníkové Konštrukcie innovatív és rugalmas gyártó, a termék fejlesztési folyamatában a végfelhasználótól érkező visszajelzések is kifejezetten fontos szerepet kapnak.

Pályázatból, bankhitelből, más külső finanszírozásból szeretne vásárolni? Nálunk segítséget talál a pályázatok rendezvénytechnikai szakmai részének megírásában, technikai specifikációban, Minden eszközhöz TÜV megfelelőségi bizonylatot kap mind elemi, mind szerkezet szinten, színpadfedés vásárlása esetén statikai kalkuláció is érkezik.

Árainkba helyszíni kiszállítást és oktatást is teszünk.


Kedvezmények

A listaárból kedvezményeket tudunk biztosítani többek között:

 • jótékonysági célú szervezet részre;
 • kiemelten közhasznú megrendelő részére;
 • önkormányzat részére;
 • keretszerződéses megrendelés esetén;
 • törzspartneri státuszú vevő számára;
 • mennyiségi rendelés

esetekben. Egyedi költségvetéssel rendelkezik? Más méretben szeretné? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy közösen kereshessünk megoldást!

Színpad árak, vásárlás

Színpadot, színpadfedést vagy más tartószerkezetet szeretne vásárolni? Kérje díjmentes felmérésünket és szívesen adunk árajánlatot! Minden színpadot három év garanciával kínálunk.

Bérlés

Bérelni szeretne? Itt nézzen körbe: Színpadberles.com

Segíthetünk még valamiben? Színpadon kívül szüksége van másra is? Partneroldalainkon segítséget talál

 • Ledfalak, tartószerkezetek bérbeadásában konferenciatechnikai szolgáltatásokkal, TV kamerákkal, élőképpel, internetes stream-mel,
 • Tomkostage TS3 színpadrendszerek és TAF alumínum tartószerkezetek bérlésében,
 • színpadtechnikai, koncerthangosítási és világosítási megoldásokban valamint talál
 • TV műsor, dokumentum-, koncert, és vállalati filmkészítésben segítséget nyújtó szakembereket, és
 • professzionális TV stúdiót is.