Mobilszínpad vásárlás vagy mobilszínpad bérlés rendezvényre?

Előbb utóbb minden rendezvényszervező vagy szolgáltató szembesül a agy dilemmával: mobilszínpad vásárlás vagy bérlés? Egy mobilszínpad beszerzése nem filléres tétel. Ráadásul a piac tele van olcsóbb és drágább gyártók jobb és rosszabb termékeivel. Ember legyen a talpán, aki néhány prospektus elolvasása után felelős döntést tud hozni. A Tomkostage csapata az elmúlt 15 évben gyártók tucatjaitól vásárolt, bérelt, épített és bontott mobilszínpadokat. Egészen addig, amíg először nem épített Tomkostage TS3-at. A szerelem azonnali, egyértelmű és végleges volt, személyesen utaztunk ki a gyártóhoz, hogy felvehessük kínálatunkba a színpadot, és azóta nem is fogunk kezeink közé mást. Többezer négyzetméter eladott, és többtízezer négyzetméter épített és bontott színpad után még magabiztosabban állítjuk: a Tomkostage TS3 minden bizonnyal a világ legsokoldalúbb színpadrendszere. Mi legalábbis nem találkoztunk még csak megközelítően sokrétűvel sem.

mobilszínpad vásárlás
Extrém tartós, önszintező mobilszínpad vásárlás

Mi azt javasoljuk minden színpad vásárolni tervezőnek: béreljen először néhány alkalomra, ismerje meg, fogja a kezébe, rakja össze és szedje szét! Ha még soha nem épített más rendszert, azonnal meg fogja fogni a rendszer eleganciája. Ha már épített, meg lesz döbbenve, hogy ilyen is létezik. Állunk elébe minden kihívásnak, legyen az mobilszínpad bérbeadás vagy értékesítés.

Számos olyan vásárlónk van, aki még soha nem épített mobilszínpadot. Nekik sem kell tartani a beruházástól. Csapatunk minden egyes eladott rendszerhez türelmes és aprólékos támogatást ad. A rendszer építéséről jól összeállított oktatóanyag és kisfilm áll rendelkezésre. Ráadásul minden egyes átadást személyesen végzünk, leutazunk a megrendelőhöz, és a saját csapatával együtt, oktatással, tippekkel, trükkökkel, próba vagy végleges építéssel egybekötve egészen addig ott vagyunk és segítünk, amíg ki nem alakul a magabiztos színpadépítési képesség mindenkiben, aki a rendszert használni fogja.

Épített már mobilszínpadot, de nem ilyet? Ez talán még jobb eset. Meg fog lepődni, milyen kényelmes a fogása, milyen jól rögzíthető a lábazat, mennyire minőségi és masszív a lépcsőrendszer, milyen zseniális korlátrögzítési megoldásra ad lehetőséget a csavarkötéses megoldás. Meg fog lepődni, hogy itt nem kell a színpad alatt kúszni-mászni, mindenféle lábösszefogókat, színpadlap összefogókat csavarozgatni fájó derékkal. A Tomkostage színpadrendszer valóban egy egészen másik dimenzió.

Itt talál információt bérlési és vásárlási megoldásról.

Ha kifejezetten bérelni akar, itt nézzen körbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük